mudah malaysia, mudah-mudah.com
POST FREE ADS

FEATURED ADS

Stainless Steel Pot

Stainless Steel Pot

Stainless Steel Pot

ALL ADVERTISEMENTS

 145 )  Advertisement

Jus Aimra'a

Minum Jus Aimra'a lah! ........................ 🔥 TESTIMONI Jus Aimra'a🔥 . Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja dari 8 pagi sampai 9 malam. . Aset atas bawah memang membesar ek? Saya terpaksa stop sekejap sebab jus ni membesarkan aset wanita la sis..hihi. Dah besar sangat ni, kesan pueraria dan kacip fatimah mmg hebat terbaik. . Eyebag dan kulit anjal licin, bukan je kulit muka sahaja tetapi seluruh tubuh. Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus aimra'a. . Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan ,senggugut, pendarahan, tenaga, jerawat wajah,banyakkan susu ibu dan sebagainya) dengan pantas seawal 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah. . Jus Aimra'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu,dandelion, kurma,pueraria mirifica, acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima. . #KELEBIHAN Jus Amira' . ✔Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin. ✔Tak letih walaupun bekerja seharian ✔Hilangkan keputihan dan bau miss Vee ✔Mengekalkan kelembapan miss Vee supaya tidak kering bila bersama askben ✔Kurangkan sakit senggugut dan sakit menopos ✔Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan ✔Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang ✔Merawat pendarahan ketika bersama askben ✔Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari . Sebab akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba. . Best kan? Anda berpeluang mendapat: . ✪ Free Keahlian Wasap Group Tips Cantik Wanita ✪ FreeConsultation ✪ Free postage . JOM DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA SANGAT RENDAH! . Klik je link bawah untuk whatsapp http://jusaimraa.wasap.my

Setapak   Wednesday, 1 August, 2018